Kundreferenser

Läs vad mina klienter har att säga

Amanda Chanfreau

"Att satsa på träning med Azita under graviditeten var den bästa investeringen! Azita är en toppen PT som peppar utan att vara jobbig, och efter en timme som varit både trevlig och rolig märker man hur hårt man också tränat.

Jag kände mig stark och i god form under graviditeten, och fick aldrig några större problem med foglossning som jag hade väntat mig. Det kändes som om musklerna vi byggde upp under träningen förekom eventuella besvär och jag var alltid steget före!

Förlossningen gick snabbt, det var inte lätt såklart, men helt utan komplikationer. Efteråt häpnade jag över hur snabbt jag kände mig normal igen och hur fort kroppen återhämtade sig. När jag pratar med andra som ej tränat under graviditeten märker jag att det kan vara stor skillnad och att de flesta inte återhämtar sig så snabbt. Jag känner mig stolt och glad över att ha satsat på mig själv på detta vis, och ser nu fram emot att träna vidare med Azita på Mama Bootcamp!"

Linda Tallhamn

"Att träna under graviditeten gjorde att jag mådde bra i princip hela tiden. Lite ryggvärk till och från men annars hade jag inga stora problem kroppsligt. Jag är dessutom ganska säker på att min träning hjälpte mig under förlossningen då den gick så bra den kunde gå. Inga komplikationer alls. Barnmorskorna var tom imponerade att jag var så stark när de bad mig vrida upp bäckenet och höften när de skulle undersöka mig, men det var ju inte så konstigt eftersom vi gjort den övningen 2ggr i veckan sen vecka 15!

Efter förlossningen har jag sen dag ett känt mig stark och ganska opåverkad hur galet det än låter. Väldigt nöjd att jag investerade i träningen under graviditeten!"

Mia Akhtar

"Innan jag anlitade Azita hade jag svåra problem att hitta tillbaka till mig själv efter födsel av mitt 1 barn. Jag brottades med depression och stark självförakt inbakat med social fobi. Till sist fick jag nog av att tycka synd om mig själv och anlitade Azita, och nästan på en gång kändes det som om jag tog kontroll över min situation. Hon är tuff och hård, men rättvis, många gånger efter HIIT pass ville jag mörda henne men direkt efter kände man sig fantastisk och stolt. Jag gick helt utanför min comfortzone och körde en militärbaserad bootcamp, och klarade det!!! Azita har mina varmaste rekommendationer, man får alla verktyg att klara sina mål. Idag är jag utan några antidepressiva medel och det är tack vare min aktiva livsstil. En livsstil Azita har gett mig verktygen till."

Lotte Thoröd

Trening med Azita er veldig gøy og motiverende! Før jeg kontaktet Azita hadde jeg mye smerter i skulder og rygg etter å ha jobbet sittende i mange år, men etter å ha trent med Azita et par måneder er alle smerter borte og jeg føler meg sterkere i hele kroppen. Det har vært en stor bekymring, så det føles fantastisk å kunne fortsette å jobbe med det jeg elsker nå som jeg får rett veiledning om hvordan jeg kan ta vare på kroppen.

Når jeg startet å trene med Azita hadde jeg aldri gått på gym før og hadde ingen idé om hvordan man skulle gå frem, så det føles virkelig som en bra investering å få opplæring i hvordan man trener rett og variert.

Azita er så dyktig til å motivere at man virkelig vil gi alt og føler seg stolt etterpå! Perfekt blanding av veldig tøff og hyggelig trening! 

Emma Enberg

"Azita är grym hon bryr sig om dig på riktigt som en människa inte bara som en kund!Hon är väldigt noga och har kvalitet i fokus och ger utmaningar som är realistiska.Hon jobbar med de förutsättningarna som faktiskt finns och skapar ingen falsk ouppnåelig bild!Hon peppar det mentala mer än någon annan jag vet och då jobbar jag ändå med att föreläsa själv !Azita är guld värd,vill aldrig anlita någon annan när jag behöver kvalitet!!"

Charlotte Lignell

"Jag uppskattade verkligen att träna med Azita! Jag lärde mig mycket, hon lyssnade in mina önskemål och var tydlig, inspirerande och motiverande! Nu har jag fått ny energi till att ta min träning till nästa nivå!"

Din historia kan också bli en framgångshistoria. Kontakta mig för en konsultation.