Kundreferenser

Läs vad mina klienter har att säga

Sofie Löwe

"Så glad att jag hittat Azita. Tillsammans har vi ändrat min livsstil och mitt tankesätt till det bättre. Jag har nu vid 45-års ålder i mitt livs bästa form och jag älskar det! Azita ger mig utmaningar men aldrig mer än hon vet att jag fixar. Hon är väldigt noga med kvalitet före kvantitet. Hellre bra teknik än tunga vikter. Så gör som jag och satsa på dig själv hos bästa PTn!"

Angelica Borg

"Jag har alltid varit en aktiv person som ung men tappade bort träningen under en lång tid. jag kom till den punkten att jag insåg att jag var tvungen att för mitt välmående ta tag i träningen igen. Med den fantastiska upplägg och stöttning jag fick av Azita under nio månader förändrades inte bara min kropp som blev starkare utan mitt levnadssätt. Träning och äta näringsrikt är numera vardag och inget som jag vill vara utan. Tveka inte att ta hjälp av Azita, hon besitter kunskaper och är så professionell!"

Eini Fors

"Hade Azita som min PT över ett år. Hon hjälpte mig inte bara att bli fysiskt starkare men också psykiskt. En toppen tjej som pushar en hela tiden men är inte för på, lyssnar och förstår men är ändå rak på sak. Kan verkligen varmt rekommendera Azita som PT"

Anna Pettersson

"Jag hade glädjen att få Azita som pt under min tid på mammafitness. Azita är grym! Hon är rak och ärlig, utan att va statisk. Hon lyssnar, peppar, kommer med goda råd och lite "jäklar anamma" när det är just det du behöver. Det är till stor del hennes förtjänst att jag nådde mitt bröllopsmål och stannade där. Kampen fortsätter och Azita har gett mig verktygen som det nu är upp till mig att använda!"

Malin Larsson

"Tack Azita för att du fick mig att börja träna igen!

Trots min skada i tumme/handled lyckades Azita ordna träningsschema efter träningsschema till mig. Nya utmanande övningar, som testade både kropp och hjärna ... och bara hemmaträning! Ibland blev övningarna "fel", men då var hon både mån om och snabb att hitta fungerande alternativ.

Hon har verkligen förmågan att stödja, peppa, pressa och inspirera i en bra blandning. Jag kan varmt rekommendera Azita"

Märta vinnersten

 "Med Azita bantar man inte. Man lever. Hennes träningsupplägg är genomförbara realistiskt antal och lagom långa. Hennes syn på kost är aldrig svart och vit utan sund och stabil i en härlig färgskala. Azita är mänsklig ödmjuk och peppande. Hon är klippan som jag lutar mig på när jag tvivlar. Med kloka ord peppar hon mig till nya höjder av mig själv. Min kropp är mindre mitt självförtroende större och jag är Azita evigt tacksam."

Hanna

"Att ha Azita som pt online är den bästa investeringen jag har gjort i mig själv. En engagerad och peppande tränare som är väldigt flexibel och lyhörd och aldrig någonsin dömande! Anpassar träningen efter hur livet ser ut. Älskar feedbacken som är personlig och ärlig. Och viljan att allt ska bli rätt med mängder med filmer skickade för att få till tekniken."

online kund, anonym

"Rak, ärlig, uppriktig och påhittig! Azita kommer med konkreta tips och råd utan att linda in det. Presic som jag vill ha det! Kan varmt rekommendera henne som PT om man vill höra sanningen samtidigt som man kan få svar på tal och lösningar på det man anser är ett problem för att nå sin framgång!"

Emma Mäsak

"Under den korta tiden som jag hade dig som min pt via mammafitness så fick du mig att inse att de jag gör duger, att jag har varit blind för mina resultat och jag har nu äntligen landat i en hållbar livsstil som innebär träning och kost anpassat till livet och verkligheten!"

Jenny 

"Azita har varit min PT i långt över ett år, jag minns faktiskt inte själv hur länge det egentligen är. Under hela vår tid tillsammans har jag med glädje tränat enligt hennes genomtänkta upplägg, tack vare henne känner jag mig starkare än någonsin. Hon har dessutom en perfekt balans mellan stöd och press. Jag känner mig trygg, men blir samtidigt utmanad. I sin feedback lyckas hon alltid lyfta, pusha, påminna eller lära mig något nytt. Jag ser redan fram emot nästa pass!"

Mia Akhtar

"Innan jag anlitade Azita hade jag svåra problem att hitta tillbaka till mig själv efter födsel av mitt 1 barn. Jag brottades med depression och stark självförakt inbakat med social fobi. Till sist fick jag nog av att tycka synd om mig själv och anlitade Azita, och nästan på en gång kändes det som om jag tog kontroll över min situation. Hon är tuff och hård, men rättvis, många gånger efter HIIT pass ville jag mörda henne men direkt efter kände man sig fantastisk och stolt. Jag gick helt utanför min comfortzone och körde en militärbaserad bootcamp, och klarade det!!! Azita har mina varmaste rekommendationer, man får alla verktyg att klara sina mål. Idag är jag utan några antidepressiva medel och det är tack vare min aktiva livsstil. En livsstil Azita har gett mig verktygen till."

Emma Enberg

"Azita är grym hon bryr sig om dig på riktigt som en människa inte bara som en kund!Hon är väldigt noga och har kvalitet i fokus och ger utmaningar som är realistiska.Hon jobbar med de förutsättningarna som faktiskt finns och skapar ingen falsk ouppnåelig bild!Hon peppar det mentala mer än någon annan jag vet och då jobbar jag ändå med att föreläsa själv !Azita är guld värd,vill aldrig anlita någon annan när jag behöver kvalitet!!"

"Elin Wennermyr

Jag är SÅ tacksam för all hjälp, pepp och vägledning som jag fått kring såväl träning som det mentala det senaste året. Jag ser framemot att får fortsätta resan med dig som stöd."

Din historia kan också bli en framgångshistoria. Kontakta mig för en konsultation.